ROER GEBAKKEN SPITSKOOL

300 gram runder gehakt

1 spitskool

1 grote groene of rode paprika

1 ui

2 teentjes knoflook of in poeder vorm

3 lente uitjes of bos ui

1 bouillon tablet

eet lepel kerrie poeder scheutje maggi aroma

2 eet lepels olijf olie

bereidingswijze

olie verhitten en gehakt hier in al om scheppend licht bruin bakken

ui knoflook toevoegen tot ze glazig zijn.kerriepoeder toevoegen en al roerend mee bakken

spitskool en paprika toevoegen al roerend mee bakken kopje water en verkruimelde bouillon tablet toevoegen.door elkaar roeren en deksel op de pan plusminus 5 a 10 minuten tot de spitskool beetgaar is

op smaak brengen met peper en zout eventueel wat maggi

vlak voor het opdienen de lente uitjes er over heen strooien

lekker met aardappel puree  gekookte aardappelen of krieltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *